Att köpa pokertillbehör

Nu när man har bestämt sig för att satsa lite pengar på att skapa en trevlig miljö för sina pokerkvällar så måste man veta vart man ska vända sig. Vi går igenom en del steg och alternativ som finns tillgängliga.

Köpa tillbehör i en fysisk butik

Letar du efter pokertillbehör och vill känna på samt granska dina inköp är det bra med en riktig butik att gå till. Du får dessutom personlig service och hjälp med att välja rätt saker som du letar efter. Har du bestämt dig är det bara att betala och lasta in i din bil eller liknande. Skulle någonting gå sönder eller att du ångrar dig så brukar det vara enkelt att lämna igen sakerna. De brukar också vara bra att svara i telefonen om du skulle behöva hjälp innan eller efter köpet.

Handla tillbehör på nätet

Att handla pokertillbehör i en butik på nätet brukar oftast vara mycket billigare än i en vanlig butik. Du kan spara tusenlappar på att jämföra priserna i olika butiker. Du kan i lugn och ro sitta och kolla igenom alla alternativ som finns. Gå igenom andra användares recensioner. Du kan också kolla på videoklipp som användare har gjort för tillbehören, t.ex. en recension. När du är klar knappar du in dina uppgifter och beställer. Om det är en seriös handlare så kan du ta på faktura. Då betalar du först efter dina varor har levererats till dig. Sedan skickas dina tillbehör till ditt postombud där du hämtar ut dem. Väldigt smidigt och du behöver knappt lämna soffan.

Det finns dock nackdelar med att handla på nätet. För det första så har du inte möjlighet att känna på alla varor som du ska köpa, det blir att lita på andra personers omdömen istället. Du missar den personliga servicen som kan underlätta vid ett köp om man har frågor om produkten. Om en vara skulle gå sönder, att du upptäcker en skada i ditt nyinköpta pokerbord. Då är det inte lika enkelt att få den lagad eller utbytt som i en butik nära dig.

Köpa pokertillbehör från ett annat land

Att köpa från ett annat land kan ju också vara ett alternativ. Att du är på resa och köper prisvärda pokerprylar. Eller att du handlar i en internetbutik som är i t.ex. USA där dollarn ligger bättre mot kronan. Det sista jag nämnde måste man tänka till lite extra om. I första anblick är priset väldigt bra, kanske 30 – 50 % lägre än i Sverige. Men då måste man komma ihåg att är värdet över en viss summa måste man betala skatt och tull. Det är en kostnad som inte många tänker på. Ska man göra det riktigt så ska dessa två kostnader räknas in, om inte butiken sköter allt förstås.

Jämför alltid innan du köper

Inför sådana köp så ska man tänka till lite. Är det värt att spara en tusenlapp på nya pokertillbehör om du beställer genom en internetbutik? Eller vill du kunna få en snabb service om något skulle bli fel eller gå sönder. I alla fall ska du använda internet som verktyg för att undersöka och jämföra olika varor som du ska köpa. Det är ett väldigt bra verktyg som du vill skaffa information först, även om du beslutar dig för att köpa i en traditionell butik.