Kvalet till Poker-SM Online är på gång

Nu är det återigen dags att kvala in till Poker-SM Online. Satelliterna är redan igång och ska ta fram deltagarna som ska spela om titeln i main event på Poker-SM Online.

Poker-SM Online 2014 spelas mellan den 30 mars och 7 april. Det kommer att bli 16 olika titlar i år och main event spelas den 6 april kl. 19:00 där mästarnas mästare ska utses. Förra årets SM var det Umeåbon ”PariEssX2” som tog hem. Han gick hem med en prispott på över 40 000 dollar (280 000 SEK). I år kommer man att ha en garanterad prispott på hela 150 000 dollar (1 miljon SEK).

Poker-SM Online anordnas ev Pokerstars och alla svenska medborgare som är 18 år eller äldre är välkommen att delta. Inköp på main event kostar ungefär 1400 SEK. Sedan kan de andra variera i inköp. Det bör du kolla upp på Pokerstars innan du anmäler dig. Satelliter kommer att spelas dagligen fram till datum för det stora eventet. Ta din chans och spela satelliterna som kan ta dig ända fram till finalen.

Det är Svenska Pokerförbundet som har valt Pokerstars som ansvarig för Poker-SM Online för tredje året i rad.

Pokerstars är världens största pokersida som erbjuder flest turneringar. Pokerstars har ett stort utbud av onlinespel. Här kan du spela Texas Hold’em, Omaha, Stötpoker och Horse. Sidan är licensierad i Malta vilket betyder att du som spelare slipper betala vinstskatt på eventuella vinster som du vinner på sidan.