Viktorbloms comeback

För ett par år sedan så slog Viktor Blom igenom med dunder och bra. Han lyckades omvandla 15 000 kr till lite drygt 10 miljoner, på bara 14 dagar! Viktor började spela internetpoker och valde att sätta in 2000 dollar vilket motsvarar ungefär 15 000 svenska kronor. Under dessa två veckor som han spelade vann han otroligt mycket pengar som han också omsatte på sidorna. Till slut så stod Viktor där, en nybliven miljonär blott 18 år gammal. Han värvades av pokerbolag och blev sponsrad men på senare år har hans karriär gått kanska knackigt, han har förlorat mycket pengar på senaste tiden och nyligen blev han ”utsparkad” från Full Tilt poker där hans kontrakt inte förlängdes mer än till hösten 2014.

Nu är han dock på banan igen, Viktor ska vara med i Unibet Open som börjar i slutet av november i London. Han kommer att spela i cashgames och han är väldigt positiv till tävlingen som kommer att rymma flera stora personligheter inom pokervärlden. I år har Viktor gått back med ungefär 10 miljoner kronor men han räknar med att vända denna nedåtgående trend. Viktor Blom siktar in sig på Unibet Open nu i november och säger i ett pressmeddelande:

”Jag älskar roliga cashgames, speciellt när jag får spela mot stora namn inom poker och sport. Det här kommer nästan att kännas som att spela på hemmaplan, det är perfekt!”

Viktor Blom är numera bosatt i London. En av anledningarna varför han bor där är att det finns andra skatteregler än i t.ex. Sverige. Är han bosatt i London behöver han inte betala någon skatt på sina vinster som professionell pokerspelare.

Följ Viktor på Twitter här